Traduceri Crangasi

Traduceri Crangasi autorizate, Traduceri Crangasi legalizate More »

Traducere Crangasi

Traducere Crangasi autorizata, Traducere Crangasi legalizata More »

Traduceri Sector 6

Traduceri Sector 6 autorizate, Traduceri Sector 6 legalizate More »

Traduceri Sector 1

Traduceri Sector 1 autorizate, Traduceri Sector 1 legalizate More »

Traduceri Bucuresti

Traduceri Bucuresti autorizate, Traduceri Bucuresti legalizate More »

 

Traduceri Sector 6

Traduceri Sector 6

Biroul Traduceri Sector 6, cu o experienta de peste 10 ani, va ofera serviciile noastre in traduceri autorizate si legalizate la cele mai avantajoase preturi. 

#Traduceri Sector 6

#Traduceri Bucuresti

#Rapid, ieftin, calitativ

 

 

Traduceri Sector 6 este o agentie de traduceri localizata in Bucuresti dar cu domeniu de aplicare la nivel international. Cu ajutorul echipei noastre depasirea barierelor lingvistice acum este posibila, oferind in acest mod, traduceri de calitate la preturi competitive.

Sunteti in sectorul 6 si aveti nevoie sa traduceti urgent un document oficial?  Echipa noastra de specialisti autorizati va asteapta la sediul nostru central din Cartierul Crangasi sau Online prin E-mail.

Traduceri legalizate din/in urmatoarele limbi:

Engleza // Franceza // Italiana // Spaniola // Germana // Maghiara // Rusa // Portugheza // Ceha // Slovaca // Turca // Bulgara // Sarba //Croata // Ucraineana // Polona // Olandeza // Greaca // Chineza // Araba // Ebraica // Norvegiana // Japoneza // Suedeza // Finlandeza // Daneza.

Traducerea textelor se efectueaza in medie in 24 de ore (in functie de dificultatea textelor si de volumul de tradus).

Actele mai scurte pot fi gata si in regim de urgenta in aceeasi zi in functie de ora la care le transmiteti si de cat de ocupati suntem in acel moment.

Livrarea textelor traduse se face prin posta (Serviciu de Curierat Rapid) sau le puteti ridica personal din Biroul nostru, în functie de disponibilitatea dumneavoastra. 

Biroul de Traduceri Sector 6 isi ofera serviciile in urmatoarele domenii :

Domeniul Financiar // Domeniul Juridic // Domeniul Medical  // Domeniul Tehnic // Domeniul Comercial // Domeniul literar // Domeniul Auto. 

Echipa Traduceri Sector 6 va sta la dispozitie: 
  • Adresa: Calea Crangasi, nr 10, bl. 19A, sc 2, et. 2, ap. 71, Bucuresti.
  • Mobil: 0766.570.565.
  • Fax: +4 0318.004.719. 

Programul de lucru cu publicul:

LUNI-VINERI:  8:30– 16:30  SI online 24/24.

Stim ca clientul nostru se poate simti coplesit de multitudinea de birouri de traduceri asa ca va oferim urmatoarele repere: 

  • Vis-à-vis de podul Grant.
  • Langa magazinul Mega-Image.
Multumirea clientilor nostri este prioritatea noastra  numarul 1 :

Barcan Ana Georgiana: “Multumesc echipei Traduceri Sector 6 pentru rapiditatea si eficacitatea traducerilor. Abia astept sa colaborez cu voi inca o data. Recomand acest Birou de traduceri 100%. ” 

Mircescu Cosmin Alexandru: “Am avut nevoie sa traduc diploma de Bacalaureat  si Certificatul de Nastere in mai putin de 24 ore. Biroul Traduceri Sector 6 m-a anuntat ca a fost tradusa in mai putin de 2 ore prin Serviciul de Traducere Urgenta. Multumesc !”

! VA ASTEPTAM CU DRAG !